Download Een moslimvrij Europa voor wereldvrede: solidair met de by juliaan van acker PDF

By juliaan van acker

Als de Europese moslims erin slagen vrede en welvaart in het Midden-Oosten en Noord-Afrika te verwezenlijken, dan wordt de 21ste eeuw de beste eeuw die de mensheid ooit heeft gehad. Hiertoe is een politieke visie nodig. In dit boek wordt deze visie ontwikkeld op foundation van wijsheid die mensen van goede wil al duizenden jaren inspireert.

Een vredig en welvarend islamitisch rijk zal samen met Europa de grote hedendaagse uitdagingen beter aankunnen. Over de gehele horizon doemen bedreigingen voor de mensheid op. Een cumulatie van verontrustende bewegingen kan tot een climax leiden: economische stagnatie en eventueel recessie, opeenvolgende terroristische aanslagen die nog ernstiger vormen aannemen, de gevolgen van de destructie van ons ecosysteem, de toenemende verschillen tussen arm en rijk, de massa-immigratie vanuit Afrika, pensioenen en andere sociale voorzieningen die onbetaalbaar worden.

Bij deze ontwikkelingen wordt het elk voor zich. De mensen voelen zich in hun bestaan bedreigd. males zoekt veiligheid bij de mensen met wie males een eeuwenlange geschiedenis en cultuur deelt. Elk land koestert zijn eigen identiteit en tradities, wish dat biedt zekerheid en geborgenheid.

Om te voorkomen dat de geschiedenis van de vorige eeuw zich herhaalt, dat de wereld in model staat en genocides voorkomen, moet de kracht van het volk in de goede richting worden gemobiliseerd. In het andere geval gaan de islamitische landen nog grotere ellende tegemoet en ontstaat in Europa een situatie die lijkt op het Midden-Oosten nu.

In dit boek wordt voorgesteld hoe we het top tewerk kunnen gaan. Een sterke Europese Confederatie kan borg staan voor het behoud van de wereldvrede. Maar tegelijkertijd moeten de moslims terugkeren naar de landen waar hun wortels liggen. Als daar de islamitische cultuur opnieuw tot bloei kan komen, kan de alliantie met Europa tot een schitterende toekomst leiden. De moslims en de Europeanen wacht een grootse taak.

Juliaan van Acker is emeritus hoogleraar en is als professional in ernstige gedragsstoornissen al bijna vijftig jaar actief in de zelfkant van de maatschappij.

Show description

Read Online or Download Een moslimvrij Europa voor wereldvrede: solidair met de landen van herkomst (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Geldmoord (Dutch Edition)

Dat het leven elk jaar duurder wordt, is voor ons web zo vanzelfsprekend als het feit dat de zon elke ochtend opkomt in het oosten. Maar dat de prijzen almaar stijgen, is een gegeven van de afgelopen eeuw. In alle eeuwen daarvoor zag de economie er heel anders uit. Wat in 1450 een gulden kostte, used to be honderden jaren later nog nagenoeg even duur.

Perfecte moeders bestaan niet (Dutch Edition)

Bij 10 tot 20% van de zwangere vrouwen en jonge moeders lijkt de spreekwoordelijke roze wolk in de praktijk af en toe meer op een donkergrijze donderwolk. Zwanger zijn en moeder worden. Dat zorgt voor een grote verandering in je leven. Een mooie verandering. toch kun je het er ook heel moeilijk mee hebben en is de roze wolk soms ver te zoeken.

Schermgaande jeugd (Dutch Edition)

Jongeren zitten iedere dag zes uur voor een scherm. Dat is meer tijd dan ze op university doorbrengen. Hadden we het vroeger over schoolgaande jeugd, nu kunnen we beter spreken van schermgaande jeugd. Wat doet al dit schermgebruik met de jeugd? Wordt ze daar slimmer of dommer van, dikker of dunner, beter of slechter?

Kikkers (Dutch Edition)

Een scherpe en humoristische kijk op het chinese language éénkindbeleid, vanuit het perspectief van een gynaecologeVoet Wan, bijgenaamd Kikkervisje, schrijft een boek over zijn tante, een bekende gynaecologe. Ze is aanvankelijk de heldin van het dorp, maar komt in een negatiever daglicht te staan wanneer ze actief gaat meewerken aan de éénkindpolitiek en regelmatig mannen steriliseert en zwangere vrouwen tegen hun zin aborteert.

Additional info for Een moslimvrij Europa voor wereldvrede: solidair met de landen van herkomst (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.55 of 5 – based on 31 votes