Download EHBL (Dutch Edition) by San Eyckmans PDF

By San Eyckmans

Het kan ook jou overkomen. Je stelt je kandidaat voor een fantastische activity, maar je denkt dat die zeker aan jouw neus zal voorbijgaan omdat je te jong, te oud, te onervaren, bent. En dan komt het verlossende telefoontje: De task is voor jou. Als snel besef je dat er bij die task veel meer komt kijken dan je alleen aankunt. Daarom kreeg je wellicht een group toegewezen. Dit boek gaat over leidinggeven aan een team.

Wat houdt je activity als leidinggevende nu juist in? notice je als leidinggevende geboren of kun je dat worden? Dit boek bevat geen grote beschouwelijke omwegen waarlangs de dos and donts van leidinggeven worden uitgelegd, maar kant-en-klare, snel bruikbare guidance die je meteen op weg helpen. Dit boek is bedoeld als houvast zodat je als leidinggevende kunt vallen, opstaan en slagen in jouw opdracht.

Over de auteur:

San Eyckmans werkt als coach/ trainer. Ze werkt zowel met individuen als groups in revenue en non-profit organisaties op het vlak van loopbaanontwikkeling, leidinggeven, communicatie, samenwerken, diversiteit en balans werk/privé. Ze schreef dit boek vanuit haar ervaringen als beginnend leidinggevende.

Show description

Read Online or Download EHBL (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Geldmoord (Dutch Edition)

Dat het leven elk jaar duurder wordt, is voor ons internet zo vanzelfsprekend als het feit dat de zon elke ochtend opkomt in het oosten. Maar dat de prijzen almaar stijgen, is een gegeven van de afgelopen eeuw. In alle eeuwen daarvoor zag de economie er heel anders uit. Wat in 1450 een gulden kostte, was once honderden jaren later nog nagenoeg even duur.

Perfecte moeders bestaan niet (Dutch Edition)

Bij 10 tot 20% van de zwangere vrouwen en jonge moeders lijkt de spreekwoordelijke roze wolk in de praktijk af en toe meer op een donkergrijze donderwolk. Zwanger zijn en moeder worden. Dat zorgt voor een grote verandering in je leven. Een mooie verandering. toch kun je het er ook heel moeilijk mee hebben en is de roze wolk soms ver te zoeken.

Schermgaande jeugd (Dutch Edition)

Jongeren zitten iedere dag zes uur voor een scherm. Dat is meer tijd dan ze op college doorbrengen. Hadden we het vroeger over schoolgaande jeugd, nu kunnen we beter spreken van schermgaande jeugd. Wat doet al dit schermgebruik met de jeugd? Wordt ze daar slimmer of dommer van, dikker of dunner, beter of slechter?

Kikkers (Dutch Edition)

Een scherpe en humoristische kijk op het chinese language éénkindbeleid, vanuit het perspectief van een gynaecologeVoet Wan, bijgenaamd Kikkervisje, schrijft een boek over zijn tante, een bekende gynaecologe. Ze is aanvankelijk de heldin van het dorp, maar komt in een negatiever daglicht te staan wanneer ze actief gaat meewerken aan de éénkindpolitiek en regelmatig mannen steriliseert en zwangere vrouwen tegen hun zin aborteert.

Additional info for EHBL (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.27 of 5 – based on 10 votes