Download Twitteren met Resultaat: Tips en technieken voor zakelijke by Dick Raman PDF

By Dick Raman

Twitter is een fenomeen dat stormenderhand de wereld verovert. Niet verwonderlijk, wish Twitter biedt de gebruiker enorme kansen en mogelijkheden. Luister mee naar andermans gesprekken of leer wat anderen denken, zonder opgemerkt te worden. Creëer zelf een 'buzz' rond jouw merk, product, site of web publication. Nooit eerder kreeg je zo'n krachtig device in handen om te luisteren naar en in te spelen op de wensen en meningen van jouw doelgroep.

Dit boek is een beknopte, maar whole handleiding voor deze populaire micro-blogging dienst. Na een heldere uiteenzetting over de werking van het programma en de mogelijkheden ervan, volgen handige advice waarmee iedereen, van blogger tot ondernemer en marketeer, het maximale uit zijn Twitter-account haalt. Het boek staat bomvol concrete adviezen en aanwijzingen over het optimaliseren van je profielpagina, 'Twitter-etiquette' en het verstandig en veilig gebruiken van Twitter, de meest efficiënte zoekacties op Twitter, onmisbare Twitterapplicaties, de integratie met MySpace en fb, enzovoort.

Bij dit boek krijgt u de gedroomde device aangereikt om zonder veel tijd te investeren alles uit Twitter te halen wat erin zit: 6 maanden free of charge toegang tot Tweeteronix.com. Met deze applicatie, die door de auteur zelf ontwikkeld werd, zul je automatisch je volgers exponentieel zien groeien en interessante zaken kunnen tweeten . Vergeet ook niet de weblog te bezoeken op www.Tweeteronix.nl.

Show description

Read or Download Twitteren met Resultaat: Tips en technieken voor zakelijke en ambitieuze Twitter gebruikers (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Geldmoord (Dutch Edition)

Dat het leven elk jaar duurder wordt, is voor ons web zo vanzelfsprekend als het feit dat de zon elke ochtend opkomt in het oosten. Maar dat de prijzen almaar stijgen, is een gegeven van de afgelopen eeuw. In alle eeuwen daarvoor zag de economie er heel anders uit. Wat in 1450 een gulden kostte, was once honderden jaren later nog nagenoeg even duur.

Perfecte moeders bestaan niet (Dutch Edition)

Bij 10 tot 20% van de zwangere vrouwen en jonge moeders lijkt de spreekwoordelijke roze wolk in de praktijk af en toe meer op een donkergrijze donderwolk. Zwanger zijn en moeder worden. Dat zorgt voor een grote verandering in je leven. Een mooie verandering. toch kun je het er ook heel moeilijk mee hebben en is de roze wolk soms ver te zoeken.

Schermgaande jeugd (Dutch Edition)

Jongeren zitten iedere dag zes uur voor een scherm. Dat is meer tijd dan ze op institution doorbrengen. Hadden we het vroeger over schoolgaande jeugd, nu kunnen we beter spreken van schermgaande jeugd. Wat doet al dit schermgebruik met de jeugd? Wordt ze daar slimmer of dommer van, dikker of dunner, beter of slechter?

Kikkers (Dutch Edition)

Een scherpe en humoristische kijk op het chinese language éénkindbeleid, vanuit het perspectief van een gynaecologeVoet Wan, bijgenaamd Kikkervisje, schrijft een boek over zijn tante, een bekende gynaecologe. Ze is aanvankelijk de heldin van het dorp, maar komt in een negatiever daglicht te staan wanneer ze actief gaat meewerken aan de éénkindpolitiek en regelmatig mannen steriliseert en zwangere vrouwen tegen hun zin aborteert.

Extra info for Twitteren met Resultaat: Tips en technieken voor zakelijke en ambitieuze Twitter gebruikers (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.43 of 5 – based on 22 votes